Vásárlási feltételek


Általános rendelkezés

Az általános felhasználási feltételek érvényesek minden tranzakcióra, mely a Ver-Ker Kft. és a Vásárló között történik.

 

Rendelés menete

Rendelését leadhatja telefonon a +36 (1) 388-0770-os telefonszámon, illetve e-mailen a verker@ver-ker.hu keresztül. Tájékoztatjuk, hogy rendelést csak a fenti telefonszámon illetve e-mailen tudunk elfogadni, Hernád utcai valamint Pannónia utcai üzletünkben nincs lehetőség megrendelés leadására. Minden esetben kérjük adja meg számlázási és szállítási címét (amennyiben ez eltér a számlázási címtől), valamint telefonos elérhetőségét.

 

Szállítási és fizetési feltételek

Telefonon, illetve e-mailen leadott rendeléseket a GLS futárszolgálat segítségével bárhová eljuttatjuk Önnek Magyarország és Európa területén, de természetesen üzletünkben személyes átvételre is van lehetőség ingyenesen.

Mikor kapom meg a csomagomat?
Amennyiben előre utalással fizet, úgy az utalás beérkezését követően 1-3 munkanapon belül megérkezik a csomagja. Ha utánvéttel kéri, akkor a szállítási idő 1-2 munkanap, de az esetek többségében már másnap megérkeznek a csomagok.

 

Fizetési módok

Utánvét:  Az utánvéttel való fizetési mód választása esetén az áru ellenértéke az áru átvételekor a GLS futár részére történik, mely történhet készpénzben illetve bankkártyával is. Utánvét esetén bankkártyás fizetéskor, plusz költséget számolunk fel. Az utánvétes fizetési mód kizárólag csak a belföldi csomagfeladásra vonatkozik.

Banki előre utalás: Amennyiben a banki előre utalással történő fizetést választja, abban az esetben a megrendelt terméket és a fuvarköltséget kiszámlázzuk, és megküldjük az Ön által megadott e-mail címre. Az összeg beérkezését követően a számla eredeti példányát tartalmazó csomagot átadjuk a futárnak. 

Fizetés üzletünkben: Természetesen van lehetőség üzleteinkben személyesen vásárolni, ez történhet készpénzzel vagy 5.000 Ft felett bankkártyával. Minden üzletünk rendelkezik bank terminállal.