Vásárlási feltételek


Általános rendelkezés

Az általános felhasználási feltételek érvényesek minden tranzakcióra, mely a Ver-Ker Kft. és a Vásárló között történik.

 

Rendelés menete

Rendelését leadhatja telefonon a +36 (1) 388-0770-os telefonszámon, illetve e-mailen a verker@ver-ker.hu keresztül. Tájékoztatjuk, hogy rendelést csak a fenti telefonszámon illetve e-mailen tudunk elfogadni, Hernád utcai valamint Pannónia utcai üzletünkben nincs lehetőség megrendelés leadására. Minden esetben kérjük adja meg számlázási és szállítási címét (amennyiben ez eltér a számlázási címtől), valamint telefonos elérhetőségét.

 

Szállítási és fizetési feltételek

Telefonon, illetve e-mailen leadott rendeléseket a GLS futárszolgálat segítségével bárhová eljuttatjuk Önnek Magyarország és Európa területén, de természetesen üzletünkben személyes átvételre is van lehetőség ingyenesen.

Mikor kapom meg a csomagomat?
Amennyiben előre utalással fizet, úgy az utalás beérkezését követően 1-3 munkanapon belül megérkezik a csomagja. Ha utánvéttel kéri, akkor a szállítási idő 1-2 munkanap, de az esetek többségében már másnap megérkeznek a csomagok.

 

Fizetési módok

Utánvét:  Az utánvéttel való fizetési mód választása esetén az áru ellenértéke az áru átvételekor a GLS futár részére történik, mely történhet készpénzben illetve bankkártyával is. Utánvét esetén bankkártyás fizetéskor, plusz költséget számolunk fel. Az utánvétes fizetési mód kizárólag csak a belföldi csomagfeladásra vonatkozik.

Banki előre utalás: Amennyiben a banki előre utalással történő fizetést választja, abban az esetben a megrendelt terméket és a fuvarköltséget kiszámlázzuk, és megküldjük az Ön által megadott e-mail címre. Az összeg beérkezését követően a számla eredeti példányát tartalmazó csomagot átadjuk a futárnak. 

Fizetés üzletünkben: Természetesen van lehetőség üzleteinkben személyesen vásárolni, ez történhet készpénzzel vagy 5.000 Ft felett bankkártyával. Minden üzletünk rendelkezik bank terminállal.

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a COVID-19 vírus miatt kialakult helyzet ellenére továbbra is állunk a belföldi és határon túli vásárlóink rendelkezésére.

Rendeléseiket várjuk a már megszokott módon, személyesen vagy a verker@ver-ker.hu email címen,a +36/1-388-0770-es telefonszámon, valamit a +36-30/229-0883-as mobiltelefonszámon.

www.ver-ker.hu

logo
BEZÁR

Dear Customers!

We are at your disposal at all our premises regardless of the Covid-19 situation.

We can take your orders personally at all premises or at the following availabilities:


mail:verker@ver-ker.hu

telephone: +36/1-388-0770

mobile phone: +36-30/229-0883

www.ver-ker.hu

logo
CLOSE

Stimati Cumparatori!

Va aducem la cunostinta faptul ca, impotriva situatiei declansate de COVID-19, firma noastra sta mai departe la dispozitia cumparatorilor de pe piata interna si externa.

Comenzile le puteti da ca de obicei, personal sau prin mail la adresa verker@ver-ker.hu sau telefonic,la nr.+36/1-388-0770, respectiv mo:+36-30/229-0883.

www.ver-ker.hu

logo
CLOSE

Vážený zákazníci!

Dovoľujeme sí Vám oznámiť,že aj napriek opätovne vzniknutej szituácii ohľadne vírusu Covid-19 sme aj naďalej k dispozícii pre našich zákazníkov z vnútrozemia ale aj zo zahraničia.

Vaše objednávky môžete podať už obvyklým spôsobom osobne alebo na Email adresu:verker@ver-ker.hu taktiež na tel.čísle:+36/1-388-0770, alebo na mobilnom tel.čísle:+36-30/229-0883.

www.ver-ker.hu

logo
CLOSE